Beste klanten en vrienden,


Eind juni zitten wij alweer een jaar op onze nieuwe Voeten Salon locatie!

Tussen 26 juni en 4 juli zijn wij gesloten wegens een laatste verbouwing.

De zomers worden warmer en wij gaan een airconditioner installeren,

zodat u zich ook bij hogere temperaturen aangenaam kunt voelen tijdens een behandeling.Verder zullen wij een Lounge naast onze Salon inrichten, waar u na een behandeling kunt nagenieten en napraten onder genot van een kopje koffie of thee. Deze ruimte hebben wij gemist op onze nieuwe locatie en wij weten dat onze klanten dit op prijs stellen.Dus vanaf 5 juli staat de koffie klaar!


Wij zijn tijdens de zomermaanden normaal geopend, en onze prijzen blijven hetzelfde als in het afgelopen jaar.

Mocht u op een gemaakte afspraak niet kunnen komen, verzoeken wij u vriendelijk ons dit tijdig door te geven tenminste 24 uur van te voren, wij kunnen dan evt. andere klanten nog een "last minute" aanbieden. Onze agenda is daarom ook altijd up to date, voor 1 pers. behandelingen kunt u ook ons bellen om naar de mogelijkheden te vragen op korte termijn. Reserveringen:KLIK HIER OM EEN AFSPRAAK TE MAKENZondag 18 juni Vaderdag, trakteer vader op een voetenmassage op deze speciale dag.

Of geef hem een cadeaubon beschikbaar vanaf 5 Euro.


Afgelopen moederdag hebben wij twee cadeaubonnen verloot onder onze facebook vrienden.

Wij zullen regelmatig acties plaatsen op onze facebook pagina:www.facebook.com/voetenmassagepunensoloWij hebben ook bezoek gehad van een GOOGLE fotograaf die heeft ook foto's gemaakt van ons interieur en deze zijn terug te zien op de kaart van Google, uw mening/recensie stellen wij ook op prijs: Google map


Graag tot ziens,


Pun en Solo

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen?

Schrijft u zich in voor onze nieuwsbrief!


Naam 

Telefoon 

E-mail 

  


Voor het uitschrijven, gelieve bovenstaande informatie in te vullen en daarna op onderstaande "Uitschrijven" te drukken.


administrator