Algemene voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN

 • Enschede Wellness Lounge/Voetenmassage Pun en Solo, verlenen geen medische massages.
 • Bij medische klachten dient u met uw behandeld arts of specialist te overleggen alvorens een behandeling te ondergaan.
 • Enschede Wellness Lounge/Voetenmassage Pun en Solo, verlenen géén erotische massages.
 • Enschede Wellness Lounge/Voetenmassage Pun en Solo zijn niet aansprakelijk voor de gevolgen die voortvloeien uit het behandelen van niet door de cliënt genoemde symptomen, blessures of aandoeningen die eigenlijk een behandeling van een arts vereisen.
 • Heeft u enige twijfel of u wel een massage mag ondergaan neem dan eerst voor alle zekerheid contact op met uw huisarts.

ALGEMENE VOORWAARDEN CADEAUBON

 • De cadeaubon kan alleen voor behandeligen worden ingewisseld bij de Voetenmassage Pun en Solo, zoals aangegeven op de cadeaubon.
 • De geldigheid van de cadeaubon is aangegeven op de cadeaubon. In sommige gevallen is het een beperkte geldigheid daar de cadeaubon is verkocht tegen een aanbiedingsprijs met voorwaarden.
 • De cadeaubon is niet inwisselbaar voor geld
 • De cadeaubon dient ten alle tijde bij ons in persoon te worden ingewisselt voor een van onze behandelingen. Om deze reden dient de ontvanger van de verstrekte cadeaubon deze bon zorgvuldig te bewaren, daar dit het enige bewijs is dat wij accepteren.
 • De cadeaubon wordt slechts eenmaal verstrekt. Enschede Wellness Lounge/Voetenmassage Pun en Solo zijn niet aansprakelijk voor verlies van de cadeaubon.
 • Iedere cadeaubon is een beperkte periode geldig. De uiterste inleverdatum is vermeld op de cadeaubon. Na deze datum kan de bon niet meer worden gebruikt.

INTAKE EN GEZONDHEID
Is er sprake van medische klachten, bent u in behandeling bij een arts of specialist of gebruikt u medicijnen die het reactievermogen beïnvloeden, dan dient u dit door te geven. Belangrijk voor vrouwen: als u zwanger bent, of in de aanlooptijd om het te worden, moet u dat beslist melden. Ook wanneer de zwangerschap moeizaam verloopt, dient u dit voorafgaand aan de behandeling te melden. U bent verantwoordelijk voor het doorgeven van belangrijke informatie m.b.t. de gezondheid van uzelf.

PRIVACY
Al uw persoonlijke en medische gegevens worden zonder uw schriftelijke toestemming nooit verstrekt aan derden. Uitsluiting van deelname en behandeling Enschede Wellness Lounge/Voetenmassage Pun en Solo behouden zich het recht voor een cliënt van deelname of behandeling uit te sluiten.

AFMELDING EN BETALINGSVOORWAARDEN
Wij staan graag voor u klaar en besteden tijd aan de behandeling die speciaal voor u is gereserveerd.

Heeft u gereserveerd en bent u verhinderd? Laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten, doch uiterlijk 24 uur van te voren, anders zijn wij helaas genoodzaakt 50% van de behandeling in rekening te brengen. Annulering zonder geldige reden op de behandeldag: 100%.

Elke behandeling dient na afloop contant, en graag zoveel mogelijk gepast, te worden afgerekend.

Enschede Wellness Lounge/Voetenmassage Pun en Solo, hebben het recht de opdracht te annuleren, indien er, naar het oordeel van Enschede Wellness Lounge/Voetenmassage Pun en Solo, geen sprake is van een hygiënische situatie. Restitutie van de kosten vindt dan niet plaats.

Bij verhindering wordt het op prijs gesteld dit,
zo spoedig mogelijk, te melden via het telefoonnummer: 053 – 432.85.25
of per e-mail: info@voetenmassage.com

Wij danken u voor uw begrip en wensen u vooral een fijne ontspannende behandeling toe!