Stoelmassage

Geniet en ontspan in de Voetenmassage Pun en Solo Salon, van een professionele stoelmassage, met- of zonder olie.

Massage is al zo oud als de mensheid zelf. Stoel massage is gebaseerd op een eeuwenoude Japanse vorm van drukpuntmassage (traditionele Japanse acupressuur massage). De cliƫnt wordt behandeld op de speciaal voor deze massage ontworpen stoel. Men zit ontspannen op deze massagestoel met de kleding aan. De drukpuntmassage duurt ongeveer 20 minuten.

De behandeling bestaat uit een massage van schouders, armen, rug, hoofd en nek. De stoel ondersteunt alle lichaamsdelen, zodat het lichaam zich goed kan ontspannen. De massage werkt zowel ontspannend als activerend.

Stoelmassage bevordert de bloed- en lymfecirculatie en het stimuleert de spieren om de afvalstoffen los te laten.
Door de verbeterde bloedsomloop worden afvalstoffen sneller afgevoerd waardoor zuurstof en voedingsstoffen gemakkelijker in de spieren en hersenen worden opgenomen. De stimulatie van het lymfesysteem verhoogt de lichamelijke weerstand.

Prijzen per behandeling: 35,00 Euro p.p.  met- of zonder olie, voor een behandeling van 20 minuten.

Neemt u contact met ons op en laat u verder informeren over de mogelijkheden die Voetenmassage Pun en Solo u kan bieden. De stoelmassage kan afzonderlijk- of in combinatie met de voetenmassage worden gegeven.