Voetenmassage

Werkwijze
Voorafgaand aan de massage wordt u een voetenbad met een scheutje etherische olie aangeboden. Vervolgens mag u aangekleed plaats nemen op de massagetafel. De masseur neemt plaats aan het voeteneind en behandeld beide voeten uitvoerig. Het kan zijn dat u tijdens of na afloop van de de behandeling warmte, kou, druk, stoming, tinteling, ontspanning, vermoeidheid, lichte pijn, stress of zelfs helemaal niets ervaart.  Geen behandeling is hetzelfde en uw fysieke, mentale of energetische reactie kan per consult verschillen Behandeling gebeurt met de handen en zonder hulpmiddelen.

Tijdens de behandeling kan duidelijk worden in welke gebieden het evenwicht verstoord is. Door die plekken te behandelen, wordt het evenwicht in het daarbij overeenkomende lichaamsdeel of orgaan herstelt. In het algemeen geldt: hoe gevoeliger een gebied is hoe meer aandacht het behoeft. De gevoeligheid is voor iedereen anders en kan van keer op keer verschillen. Beide voeten worden altijd geheel behandeld. Een reflexbehandeling is niet alleen een prettige, maar ook een veilige manier van behandelen. Wanneer u voor de eerste keer bij mij komt, leg ik een dossier aan, klachten, leefwijze en medische voorgeschiedenis worden hierin opgenomen.

Wie heeft er baat bij voetreflextherapie? 
In principe iedereen, jong en oud, met of zonder klachten. Er zijn enkele beperkingen, waarbij deze therapie niet of alleen in overleg met uw arts toegepast kan worden. Ik zal dit met u bespreken.

Hoe lang duurt een behandeling? 
Een voetreflextherapie duurt ca. 1 uur. Bij de eerste behandeling wat extra tijd nodig voor de intake. 

Consulten / Prijzen 
Alle consulten gaan uitsluitend op afspraak.
U kunt Pun en Solo bereiken voor vragen en cadeaubonnen per e-mail: 
info@voetenmassage.com 
of telefonisch: 053-432.85.25. 

Prijslijst 
Traditionele Voetmassage (1 uur)   € 45,00 p.p 
Stoelmassage (15-20 minuten)        € 35,00 p.p  

Vergoeding zorgverzekeraar 
Wij willen onze prijzen betaalbaar maken voor iedereen, waardoor wij aan netto prijzen werken. Massage wordt over het algemeen niet door zorgverzekeraars vergoed.